11 maj 2016

ÄNGEL

En väldigt intressant nyhet hos Scrap it up är "Stone effect". Man kan på ett enkelt sätt förvandla gamla och skabbiga grejer till nya, fräna och med steneffekt. Sjukt läckert så det var jag ju tvungen att beställa hem och testa. Hade en sittande ängel och en ljusstake bland mina loppisfynd så jag tänkte att jag ska ta och använda mig av dom. Gjorde först ängeln och sen ljusstaken och limmade slutligen ihop dom med ett allroundlim.
Så här såg dom ut innan jag började.
Här har jag börjat stryka på paste på ängelns ansikte. Färg: Offwhite
Här har jag börjat att dutta dit av paste nr 2. Färg: Sand
Sen gjorde jag likadant med ljusstaken och lät båda torka ordentligt.
När det hade torkat sandpapprade jag lite lätt överallt.
När det var klart blev det dags att ta fram "Glaze". Sprutade lite på en svamp och började stryka överallt. Använde först "Caramel" och sen "Grey". Tyckte ängeln blev för smutsig i ansiktet av den gråa färgen så jag duttade på lite mer med Caramell.
Gjorde samma process med ljusstaken och den lilla ängeln som sitter fast på den. Sen blev det dags att limma ihop delarna. Sen fick den stå tills limmet torkat och delarna sitter fast ordentligt.
Nu är ängeln färdig och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet. Det var jätteroligt att testa detta och kommer garanterat göra mer alster med Stone Effect..

Jag valde att även dutta på med Snowflake paste (Prima Marketing) så det blev en lätt skimmrande effekt på den också. (Snowflake paste ingår inte i förpackningen utan är från mitt eget scrapförråd).

Testa - du kommer inte att ångra dig!!

/Anki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar